Project Ridderkerk

In opdracht van Willems Vastgoed Onderhoud hebben wij een groot project uitgevoerd aan de Geerlaan in Ridderkerk. Bekijk het filmpje voor een impressie!

Fruitbuurt Utrecht

Project Fruitbuurt Utrecht in samenwerking met BAM wonen. Aluminium waterslagen, afdekprofielen voor HWA, luifels, belettering en beplanting ten behoeve van dakopbouwen. Mooi stukje vakwerk weer!

Funenhof Amsterdam

Opdracht Funenhof te Amsterdam. Opdracht uitgevoerd in samenwerking met Vink Bouw uit Nieuwkoop en Architect Arons en Gelauff. Aluminium zetwerk verricht.

 

Opdracht BAM Woningbouw

Opdracht BAM Woningbouw

Alusystemen Montage B.V. heeft in opdracht van BAM Woningbouw al het aluminium zetwerk mogen leveren en aanbrengen op het appartementencomplex aan de Wibautstraat 80-86 te Amsterdam. Het ontwerp is gemaakt in een bouwteam samen met Penta architecten en constructeur Van Rossum BV.

Het pand, ook wel bekend als het Jan Bommerhuis, heeft een oppervlakte van circa 16.100 m² inclusief parkeerplaatsen. Het pand werd grotendeels gehuurd door de Hogeschool van Amsterdam als kantoor- en opleidingsruimte. In het appartementencomplex komen 162 huurwoningen en bergingen en onder het complex komt een parkeerkelder voor 68 auto’s.

De bovenste laag van het pand wordt gesloopt en BAM Woningbouw zal het pand met drie verdiepingen uitbreiden naar totaal negen bouwlagen, deze ( 6e t/m 8e verdp. ) zijn afgewerkt met aluminium zetwerk verzorgt door Alusystemen Montage B.V.  Het imponerende gebouw, ook zichtbaar vanaf de Amstel, krijgt zo een nog indrukwekkender gevelontwerp. Voor de bestaande lagen blijft de karakteristieke architectuur behouden en daarboven wordt een moderne architectuur gecreëerd, passend binnen de uitstraling die momenteel in de Amsterdamse ‘Knowledge Mile’ wordt gerealiseerd.

Hanzewijk Kampen

In samenwerking met Aannemer Nikkels en Theo Verburg Architecten hebben wij in de Hanzewijk te Kampen vakwerk afgeleverd! Aluminium muurafdekprofielen, waterslagen en kozijnkaders zorgen nu voor een mooie uitstraling.

MBB project Marktmeesters Utrecht

In samenwerking met onze partner MBB te Maarssen hebben we diverse muurafdekprofielen en waterslagen geleverd en gemonteerd. Doordat de details uitgevoerd zijn in combinatie met gevelstuc zijn er meerdere speciale aansluitingen ontworpen.

Pathé Arnhem

Pathé Arnhem is bijna klaar

Arnhem krijgt pal bij het centraal station een grote Pathé bioscoop met 9 zalen en ruim 1700 stoelen. Het nieuwe theater, dat volgens de betrokkenen inspeelt op de grote vraag naar capaciteit in de regio, gaat een breed aanbod aan films vertonen, inclusief 3D-producties. De bioscoop vormt de bovenverdieping van een nieuw te ontwikkelen straat met commerciële voorzieningen en horeca. In totaal omvat de ontwikkeling zo’n 10.000 m2, waarvan circa 2000 m2 winkels en horeca.

Alusystemen Montage heeft van Wessels Rijssen BV de opdracht gekregen voor het leveren en monteren van al aluminium gezette platen met diverse gaten patronen.