033 489 31 89 info@alusystemen.nl Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

033 489 31 89 info@alusystemen.nl
Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

Eigenschappen

Aluminium is een mooi product maar wij raden u aan om uw aluminiumproducten te voorzien van een beschermlaag. Deze eindafwerkingen noemen wij moffelen of anodiseren, door het toepassen van deze afwerking, gaat u het natuurlijke proces van oxidatie tegen. Het is belangrijk dat u weet als het product wordt toegepast in de randstad, kunstgebied of industrie dan heeft u meer laagdikte nodig dan in een minder belastende omgeving.

Wij adviseren u graag wat voor u de beste afwerking is.

Aluminium

Aluminium is een bijzonder metaal met een aantal unieke eigenschappen. Aluminium is onder andere drie keer zo licht als staal, sterk en in overvloed aanwezig.

Coaten

Al onze producten worden gemoffeld met als basis het poedercoating systeem, onder het dan wel geldende “Qualicoat-label”.

Anodiseren

Anodiseren is voor het verduurzamen van aluminium. Het is een kunstmatig versneld elektrochemisch oxidatieproces dat de natuurlijke oxidehuid van aluminium versterkt.

Onderhoud

Aluminium voorzien van een poedercoating heeft een lange levensduur. Als u wil dat uw aluminium het fraaie uiterlijk behoudt is het belangrijk om periodiek het vuil te verwijderen.