033 489 31 89 info@alusystemen.nl Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

033 489 31 89 info@alusystemen.nl
Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

Over ons

Alusystemen Montage b.v. is begonnen in 2001 met het verkoop en montage van aluminium zetwerk en standaardprofielen voor de woningen & utiliteitsbouw.

Missie

Alusystemen wil graag een gedegen en betrouwbare partner zijn in uw bouwproces met een no nonsens instelling.

Door middel van onze productie en kennis met u te delen, willen wij ervoor zorgen dat u een gewenst eindresultaat met een marktconforme prijsstelling van ons krijgt.

Onze leveringen met of zonder montage kunnen snel geleverd worden doordat wij veel standaardprofielen op voorraad hebben. Het is hierdoor voor ons mogelijk om snel te reageren op uw vraag.

Werkwijze

In de loop der jaren zijn er veel standaardprofielen in de bouwsector ontwikkeld. Dit is ook niet zo gek want aluminium is een mooi product, wat voor vele doelen toepasbaar is. Het is mogelijk om al onze standaard profielen en aluminium zetwerk voor in en elke gewenste kleuren te moffelen of anodiseren met een zeer korte levertijd. Bij ons worden alle gemoffelde producten behandeld met het Qualicoat label.

Wij gaan graag in de ontwerpfase met u aan tafel zitten om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Na het ontwerpproces komen wij graag bij u langs om alles in te meten. Dit doen wij standaard omdat u dan een duidelijke productietekening van ons kunt ontvangen. Hierdoor weet u wat wij voor u gaan maken.

Montage

Het personeel werkt graag met u samen om tot een gewenst eindresultaat te komen. Dit wordt onder ander mogelijk maakt doordat al onze medewerkers beschikken over het VCA-certificaat en jarenlange ervaring. Dit is dan ook een van onze voorwaarde om voor u tot een hoogwaardig eindresultaat te komen.

Qualicoat label

Dit is het kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. Het kwaliteitslabel is internationaal en gebaseerd op een uitgebreide specificatie voor zowel proces- als product eisen. Het is een licentie wat moet worden aangevraagd bij de Vereniging Qual.ION.

Door deze specificatie te behalen geeft het bedrijf de koper van gecoat aluminium de zekerheid dat zij een premium gegradeerd product ontvangen die een lange termijn waarde en constante kwaliteit heeft.

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan gerust contact met ons op

VCA-certificaat

Het VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Als bedrijf zijnde zorg je ervoor dat de basis van elke werknemer iedere dag weer veilig en gezond begint. Daarom is het van belang dat wij dit bij Alusystemen hanteren.

VCA is bedoel voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk hierbij aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen.

Er zijn vier redenen waarom Alusystemen heeft gekozen voor een VCA-certificaat.

Zorgen voor zijn medewerkers zodat ze veilig en gezond kunnen werken
Onderscheiden van de rest
Problemen voorkomen
Talent aantrekken omdat vakmensen vakmanschap herkennen