033 489 31 89 info@alusystemen.nl Stationsweg Oost 281 C, 3931 ER Woudenberg |

033 489 31 89 info@alusystemen.nl
Stationsweg Oost 281 C, 3931 ER Woudenberg |

MUURAFDEKPROFIELEN – DAKRANDEN

Onze muurafdekprofielen kunnen in vele model varianten gemaakt worden, zelfs met een rond aanzicht. Over het algemeen worden de profielen toegepast op platte, en hellende daken. Er zijn mooie varianten te bedenken in combinatie met een aluminium verholen goot. Alusystemen biedt u een uniek klangenprofiel. Een klangenprofiel is gezet uit een aluminiumplaat, en in elke gewenst uitvoering beschikbaar. Ons klangenprofiel is voorzien van ontwateringssleuven (van toepassing op de naden). Tevens, is ons klangenproef voorzien van een neopreenrubber die zorgt voor een perfecte passing, en vervorming van het muurafdekprofiel tegen gaat. Daarenboven heeft het neopreenrubber een water werende functie, een dempende functie bij regen en bij uitzetting en krimp van de profielen.

Het is mogelijk dat de hoeken haaks of met een vals verstek worden gemaakt, en desgewenst op het werk voor u worden ingemeten. Complexen aansluitingen met gevelisolatie, die zorg moeten dragen voor een goede waterhuishouden, is voor ons niet onbekend. Wij komen u graag advies geven.

Uiteraard is het mogelijk dat wij de profielen voorzien van de door u gewenste afwerking, op alle voegen wordt door ons altijd een beugel met de gewenste afwerking toegepast. Het is mogelijk dat wij voor u muurafdekprofielen produceren tot een lengte van 400 mm.

Bovendien kunnen wij voor u ronde muur-afdekprofielen produceren, de verticale zijden van het profiel worden dan gelast aan de hand van een mal aan het liggende vlak.