033 489 31 89 info@alusystemen.nl Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

033 489 31 89 info@alusystemen.nl
Parallelweg 15, 3931 MS Woudenberg |

MUURAFDEKPROFIELEN – DAKRANDEN

Muurafdekprofielen geven uw dakrand of borstwering een mooie uitstraling. Er zijn talloze mogelijkheden om uw woning of kantoor te voorzien van een passend profiel. Naast de drie hoofdvarianten kunt u voldoende variëren in vorm en uitstraling.

Muurafdekprofielen kunnen op vele manieren bewerkt worden. Denk hierbij aan gelaste kopschotten, hoekstukken en speciale (vorm)stukken. Wij kunnen de muurafdek-profielen voorzien van een kraal, en ook ronde vormen zijn ons niet vreemd. Tevens kunnen de profielen eenvoudig gecombineerd worden met aangrenzende aluminium profielen, denk hierbij aan waterslagen, kaderprofielen, gevelbekleding en verholen goten op kopgevels.

Onze muurafdekprofielen worden op een door ons ontwikkelde montagebeugels gemonteerd. Het profiel is voorzien van ontwateringssleuven voor een goede afvoer van (regen)water en een neopreenrubber ten behoeve van een perfecte passing in de afdekprofielen. Op de naden van de afdekprofielen wordt een beugel in de kleur van het profiel toegepast.

Daarnaast kunnen wij u een compleet systeem aanbieden, waarbij de afdekprofielen in een buitengevelisolatie-systeem worden toegepast. Door het gebruik van de zogenoemde “stucbak” worden de complexe aansluitingen bij de gevelisolatie waterdicht gemaakt.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.