Afdekprofielen

P1020697

Muurafdekprofielen – Dakranden

Muurafdekprofielen kunnen in vele model varianten gemaakt worden, zelfs met een rond aanzicht. De profielen worden veelal toegepast op platte, en hellende daken. In combinatie met een aluminium verholen goot zijn er mooie varianten te bedenken. Alusystemen heeft een uniek klangenprofiel, deze is voorzien van ontwateringssleuven ( van toepassing op de naden ). Ons klangenprofiel is tevens voorzien van een neopreenrubber die zorgt voor een perfecte passing, en vervorming van het muurafdekprofiel tegen gaat. Tevens heeft het neopreenrubber een water werende functie, een dempende functie bij regen en bij uitzetting en krimp van de profielen,

Hoeken haaks of met een vals verstek kunnen fabrieksmatig voor u worden gemaakt, en desgewenst op het werk voor u worden ingemeten. Complexen aansluitingen met gevelisolatie, die zorg moeten dragen voor een goede waterhuishouding, zijn voor ons niet onbekend. Wij komen u graag advies geven.

Uiteraard kunnen wij de profielen voorzien van de door u gewenste afwerking, op alle voegen wordt door ons altijd een beugel met de gewenste afwerking toegepast. Wij kunnen voor u muurafdekprofielen produceren tot een lengte van 4000 mm.

Ook kunnen wij voor u ronde muur-afdekprofielen produceren, de verticale zijden van het profiel worden dan gelast aan de hand van een mal aan het liggende vlak.